cooltest.ir

دانلود نمونه سوال های آشپزی درجه 2 فنی و حرفه ای 1404 با جواب

بروزرسانی شده (اردیبهشت ۱۴۰۴)

نوع فایل ها

پاسخنامه

سال تهیه

قابلیت پرینت

نحوه دریافت

PDF: قابل استفاده روی همه نوع موبایل و کامپیوتر و …

✅ دارد

1404 + سوالات ماهانه بروزرسانی میشوند.

✅ دارد

دانلود راحت و آنی بلافاصله پس از پرداخت، با تضمین بازگشت وجه

قیمت اصلی: ۳۴.۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی: ۷.۰۰۰ تومان.

نمونه سوال رایگان آشپزی درجه 2

نمونه سوال های رایگان آزمون آشپزی درجه ۲ با جواب

حرارت آتش چگونه است؟

الف حرارت زیاد

ب حرارت متوسط

ج حرارت ملایم ☑️

د بستگی به نوع آتش دارد

چه موردی برای جلوگیری از جلوگیری از میکروب در آشپزخانه اثر مستقیم دارد؟

الف ضد عفونی کردن ☑️

ب روشن بودن آشپزخانه

ج گرم بودن آشپزخانه

د سرد بودن آشپزخانه

نام دیگر اردورها چیست؟

الف پیش غذا

ب غذای گرم

ج اشتها آور

د ۱و۳ ☑️

دانلود نمونه سوال های آشپزی درجه ۲

جا افتادن خورشت یعنی:

الف مواد آن پخته ولی آب نداشته باشد

ب مواد نیم پز شده اما خورشت کم آب باشد

ج خورست غلیظ کم آب و مواد آن پخته باشد ☑️

د مواد پخته و آبدار باشد

از نظر روشنائی آشپزخانه هنگام روز باید چگونه باشد؟

الف چراغ مهتابی استفاده شود

ب چراغ مهتابی با نور زرد استفاده شود

ج دارای نور طبیعی باشد ☑️

د فرقی نمی کند

کوکتل در جه مواقعی استفاده می شود؟

الف در مهمانی برای شام

ب برای جشن تولد

ج عصرانه

د ۲و۳ ☑️

نمونه سوال های آشپزی درجه ۲ فنی و حرفه ای

در موقع غذاهای آماده چه نکته ای مهمی را باید توجه کرد؟

الف شکل ظرف

ب تاریخ تولید و انقضا

ج اسم کارخانه

د ۱و۲ ☑️

برای آنکه ارزش غذایی گوشت قرمز حفظ گردد چگونه باید آن را شست؟

الف ۱۰ دقیقه در محلول آب و نمک قرار داد بعد در صافی آن را ریخت

ب نباید آن را شست ☑️

ج کمی سرکه آن ریخت بعد بسته بندی کرد

د قبل از خرد کردن آن را شست بعد تکه کرد

مشخصات برنج خوب را بنویسید؟

الف سفید باشد

ب شکننده باشد

ج ری آن کم باشد

د به رنگ زرد و بلند و باریک باشد ☑️

دانلود کتاب سوال های آشپزی درجه ۲

فارنهایت چند برابر مانتی گراد می باشد؟

الف دو برابر ☑️

ب سه برابر

ج چهار برابر

د شش برابر

در کدامیک از غذاهای زیر باید سبزی در غذا زیار خرد شود؟

الف آش سبزی

ب کوکوی سبزی ☑️

ج کلیه آش ها

د همه موارد

اگر خمیر بنیه به میگو بچسبد:

الف کم بودن آرد ☑️

ب خیس بودن میگو

ج کم بودن شیر

د همه موارد

سوال های امتحان آشپزی درجه ۲ فنی حرفه ای با پاسخ

به چه دلیل بعضی از غذاها در فر باید پخته شود؟

الف غذا خوسمزه تر می شود

ب تمام قسمت غذا احتیاج به حرارت همزمان دارد ☑️

ج روی غذا بیشتر طلائی شود

د تمام غذا سرخ شود

تیضیم حرارت فر به چه وسیله صورت می گیرد؟

الف ترموستات ☑️

ب کلید اجاق گاز

ج درجه فر گاز

د حرارت سنج

زمانی ماست به هنگام بستن بریده می شود که……….

الف کم بودن مایه

ب زیار بودن مایه

ج سرد بودن مایه

د داغ بودن مایه ☑️

نمونه سوال امتحانی آشپزی درجه ۲

کار زمان سنج چیست؟

الف زمان پخت روی آن تنظیم می شود ☑️

ب حرارت را تنظیم می کند

ج درجه حرارت فر را نشان می دهد

د تمام موارد

حرارت تند چه اثری روی غذا می گذارد؟

الف کیفیت غذا را پایین می آورد ☑️

ب غذا زود تر پخته می شود

ج غذل خوشمزه تر می شود

د تمام موارد

برای تهیه شینسل مرغ از چه قسمت مرغ استفاده می شود؟

الف ماهیچه

ب کتف مرغ

ج سینه مرغ ☑️

د تمام قمست مرغ

مدت زمان پخت غذا به چه عواملی بستگی دارد؟

الف خوب بودن موار

ب بد بودن مواد

ج نوع مواد خوراکی ☑️

د همه ای موارد

آزمون آشپزی درجه 2 با جواب

اگر چربی کباب کوبیده زیار شود…………

الف کباب در سیخ تکه می شود

ب کباب جمع می شود

ج کباب نرم می شود ☑️

د کباب سفت می شود

غذاهای ماکارونی مربوط چه کشوری می شود؟

الف کشور ایران

ب کشور انگلستان

ج کشور ایتالیا ☑️

د کشور آمریکا

برای دم کشیدن بریج و پختن حبوبات از چه حرارتی باید استفاده کرد؟

الف حرارت تند

ب حرارت متوسط

ج حرارت مستقیم

د حرارت غیر مستقیم ☑️

دانلود نمونه سوال های آشپزی درجه دو

برای ماکارونی قالبی چه نوع پنیر استفاده می شود؟

الف پنیر لیقوان

ب پنیر صبحانه

ج پنیر پیتزا ☑️

د پنیر سفید

چرا باید میوه ها را در یخچال شسته قرار داد؟

الف تازه تر می ماند

ب سریع پلاسیده می شود

ج از آلودگی یخچال جلوگیری می گردد ☑️

د ۱و۳

برای نان باگت از چه آردی استفاده می شود؟

الف آرد سبوس دار

ب آرد روشن ☑️

ج آرد سه صفر

د آرد کامل

آشپزی درجه ۲ فنی و حرفه ای

هنگام پخت کوفته باید در………چگونه باشد

الف درقابلمه باز باشد ☑️

ب در قابلمه بسته باشد

ج در قابلمه نیمه باز باشد

د در قابلمه محکم باشد

مهم ترین موار معدنی در پنیر چیست؟

الف ویتامین C و ویتامین B

2- کلسیم

ج کلسیم- آهن- منزیم

د کلسیم- فسفر ☑️

کارد تیغه بلند و باریک برای چه موردی استفاده می شود؟

الف لقمه کردن گوشت

ب ورقه کردن گوشت ☑️

ج خلال کردن گوشت

د تمام موارد

به چه دلیل نان سنگک کامل ترین نان محسوب می شود؟

الف چون آرد گندم می باشد

ب آرد کامل می باشد ☑️

ج چون آرد سفید و گندم است

د چون آرد سفید دو صفر است

دمای مورد نیاز پختن غذا چه موقع تنظیم می کنیم؟

الف پس از روشن شدن فر ☑️

ب بعد از ۱۰ دقیقه

ج قبل از روشن شدن فر

د بعد از گرم کردن فر

قیمت اصلی: ۳۴.۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی: ۷.۰۰۰ تومان.

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “دانلود نمونه سوال های آشپزی درجه 2 فنی و حرفه ای 1404 با جواب”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تخفیف به مدت محدود:

قیمت اصلی: ۳۴.۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی: ۷.۰۰۰ تومان.

با پشتیبانی آنلاین ما و یا شماره 09960091165 (واتس‌آپ) در تماس باشید.

سایت کول تست دانلود نمونه سوالات آزمون