cooltest.ir

دانلود نمونه سوالات نانوایی نان های حجیم و نیمه حجیم فنی و حرفه ای 1404 با جواب

بروزرسانی شده (اردیبهشت ۱۴۰۴)

نوع فایل ها

پاسخنامه

سال تهیه

قابلیت پرینت

نحوه دریافت

PDF: قابل استفاده روی همه نوع موبایل و کامپیوتر و …

✅ دارد

1404 + سوالات ماهانه بروزرسانی میشوند.

✅ دارد

دانلود راحت و آنی بلافاصله پس از پرداخت، با تضمین بازگشت وجه

قیمت اصلی: ۲۴.۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی: ۷.۰۰۰ تومان.

نمونه سوال رایگان نانوایی نان های حجیم و نیمه حجیم

نمونه سوال های رایگان آزمون نانوایی نان های حجیم و نیمه حجیم​ با جواب

 

کدام نوع آرد آردی است که قسمت عمده آن از آندوسپرم تهیه شده است ولی سایر قسمت های گندم در آن وجود دارد؟

الف آرد معمولی

ب آرد ستاره درجه ۲ ☑️

ج آرد تیره

د آرد کامل

 

کدام نوع آرد از ذرت درشت آندوسپرم گندم دوردو یا گندم سخت تهیه می شود؟

الف آرد معمولی

ب سمولینا ☑️

ج آرد ماکارونی

د آرد تیره

 

کدام نوع آرد آردی است که از قسمت داخلی آندوسپرم تهیه می شود و دارای خاکستر حداکثر ۰۰/۸ می باشد؟

الف آرد معمولی

ب سمولینا

ج آرد ماکارونی☑️

د آرد تیره

نمونه سوال های امتحان نانوایی نان های حجیم و نیمه حجیم

هر قدر آرد انتخابی به ویژگی های ………… نزدیک تر باشد نان حاصله مناسب تر خواهد بود؟

الف آرد نول☑️

ب آرد ستاره درجه۱

ج آرد کامل

د آرد معمولی

 

آردهایی که برای واحدهای تولید نان های لواش، تافتون و سنگک در نظر گرفته می شود تحت عنوان ………… و آردی که برای تولید نان بربری ارائه می گردد تحت نام ………… می باشد.

الف آرد ستاره- آرد سبوس گرفته

ب آرد سبوس گرفته- آرد ستاره☑️

ج آردستاره – آرد ستاره درجه۱

د آرد ستاره درجه 2– آرد ستاره درجه۲

 

کتاب نانوایی نان های حجیم و نیمه حجیم

 

اگر رطوبت آرد به چند درصد برسد امکان کپک زدگی افزایش می یابد؟

الف بالاتر از ۱۰ درصد

ب بالاتر از  ۱۵ درصد

ج زیر  ۱۴ درصد

د بالاتر از ۱۴ درصد☑️

 

برای نگه داری آرد به صورت فله ای باید در چه سیلوهایی نگه داری نشود؟

الف فلزی

ب فولاد زنگ نزن

ج چوبی☑️

د آلیاژهای آلومینیومی

 

برای نگه داری کیسه های آرد پالت های ……………. بدلیل داشتن منافذ ریزی می تواند منبع تجمع و تخم گذاری افات و حشرات انباری باشند؟

الف چوبی

ب فلزی

ج ضدرنگ

د چوبی☑️

 

کدامیک از محاسن الک کردن آرد می باشد؟

الف هوادهی

ب افزایش جذب آب

ج جداسازی ناخالصی

د همه موارد☑️

 

نمونه سوال های آزمون نانوایی نان های حجیم و نیمه حجیم فنی و حرفه ای

 

مشروط کردن گندم به چه معناست؟

الف نم زدن گندم☑️

ب خردکردن

ج بوجاری

د الک کردن

 

کدامیک از میکسرها برای اختلاط مواد برای تهیه خمیر نان مناسبترند؟

الف اسپیرال☑️

ب  پاروئی

ج پره ای

د  نوع z

 

مهمترین مواد جهت تهیه خمیر عبارت است از …………..

الف آرد و آب☑️

ب  آب و آرد و شکر

ج شکر و آب

د  آب و آرد و نمک

 

میانگین سرعت دور تند میکسر نان برابر است با :

الف ۴۰-۳۰ دور در دقیقه

ب ۵۰-۴۰ دور در دقیقه

ج ۶۰-۵۰ دور در دقیقه☑️

د ۹۰-۶۰ دور در دقیقه

 

مصرف آب سوخت موجب کدامیک از عوارض زیر در نان می شود؟

الف خمیر سفت می شود

ب کاهش الاسیته خمیر می شود

ج موجب کاهش حجم نان می شود

د سفتی کاهش الاستیسیته و کاهش حجم خمیر☑️

 

نمونه سوال های نانوایی نان های حجیم و نیمه حجیم

 

جوش شیرین سبب ایجاد گاز ……….. می شود که سبب تخلخل خمیر می شود.

الف  co2☑️

ب بی کربنات سدیم

ج ph

4-اسید فیتیک

 

خمیر حاصل از آردهای تیره تر …………….. نسبت به خمیرهای حاصل از آرد روشن تولید می کنند

الف نان با حجم بیشتری

ب نان با حجم کمتری☑️

ج نان با وزن بیشتری

د نان با وزن کمتری

نمونه سوال های امتحان نانوایی نان های حجیم و نیمه حجیم

چه عواملی باعث افزایش بازدهی خمیر می گردد؟

الف پایین بودن رطوبت آرد – الک کردن و مخلوط کردن

ب مصرف آب حاوی کلسیم و منیزیم بالا

ج ذخیره کردن مناسب آرد – مصرف آردهای حاوی گلوتن و پروتئین بالا☑️

د  پایین بودن رطوبت آرد – الک کردن و مخلوط کردن – مصرف آب حاوی کلسیم و منیزیم بالا – ذخیره مناسب آرد – مصرف آردهای حاوی گلوتن و پروتئین بالا

 

ماهیت شیمیایی گلوتن چیست؟

الف پروتئینی☑️

ب کربوهیدرات

ج چربی

د ویتامینی

 

نمونه سوال های فنی حرفه ای نانوایی نان های حجیم و نیمه حجیم

 

کدام یک از موارد ذیل جز مواد اصلی تولید نان محسوب نمی شود؟

الف آب

ب نمک

ج آرد

د آرد سویا☑️

 

بازدهی خمیر به چه عواملی بستگی دارد؟

الف نوع آرد – کهنگی و تازگی – زبری و نرمی

ب پروتئین خمیر

ج روش تهیه خمیر – مایعات و آب مصرفی در آرد – مقدار نمک

د نوع آرد ، تازگی ، زبری و نرمی ، پروتئین ، نمک ، آب ، روش تهیه خمیر☑️

 

در چه مواردی هنگام تهیه خمیر می توان از کمی نمک بیشتر استفاده کرد؟

الف در صورتیکه گلوتن آرد ضعیف باشد☑️

ب وقتیکه آرد سفت در تهیه خمیر استفاده شود

ج دمای محیط سرد باشد

د املاح آب بالا باشد

 

جهت اندازه گیری دمای مرکز خمیر از چه نوع دماسنجی استفاده می گردد؟

الف دماسنج دستی

ب دماسنج میله ای☑️

ج دماسنج جیوه ای

د دماسنج پزشکی

 

دانلود رایگان نمونه سوال های امتحان نانوایی نان های حجیم و نیمه حجیم

 

ابتدایی ترین روش گلوتن گیری خمیر ………………………..

الف آرد و آب را با هم مخلوط کرده و خمیر را به آرامی زیر آب شسته و گلوتن گیری می شود☑️

ب خمیر را حرارت داده و گلوتن آن را جدا می کنیم

ج خمیر باگت را با روغن مخلوط کرده و گلوتن را جدا می کنیم

د نشاسته و آب را خشک کرده و گلوتن را جدا می کنیم

 

کدام مورد ذیل سبب افزایش حجم نان در زمان پخت می شود؟

الف انبساط گازهای تولید شده

ب بخار شدن رطوبت موجود

ج تصعید الکل موجود

د گاز تولیدی ، تبخیر رطوبت خمیر ، تصعید الکل موجود☑️

 

هر چه درجه استخراج آرد بیشتر باشد نان حاصل ……….. است

الف تیره تر☑️

ب روشن تر

ج سفت تر

د نرم تر

نمونه سوال های امتحان نانوایی نان های حجیم و نیمه حجیم

روغنها و چربیها موجب کدامیک از ویژگی های زیر در نان نمی گردند؟

الف افزایش تشکیل شبکه گلوتن می گردند☑️

ب ایجاد نرمی در بافت نان می شوند

ج طعم و مزه نان را بهبود می بخشند

د افزایش زمان ماندگاری نان می شوند

 

کدامیک از موارد ذیل به عنوان اثر نمک طعام در خمیر محسوب نمی گردد؟

الف موجب تقویت گلوتن می شود

ب دمای خمیر را برای فعالیت مخمرها کنترل می نماید☑️

ج تخمیر را کنترل نموده و از سرعت زیاد از حد آن می کاهد

د از رشد و نمو باکتریهای ناخواسته در خمیر جلوگیری می کند

 

کدامیک از عوامل زیر در کاهش جذب آب توسط آرد دخالت دارد؟

الف میزان سبوس بالا

ب بالا بودن درجه استخراج آرد

ج میزان رطوبت بالای آرد☑️

د افزایش میزان صدمه دیدگی نشاسته


قیمت اصلی: ۲۴.۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی: ۷.۰۰۰ تومان.

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “دانلود نمونه سوالات نانوایی نان های حجیم و نیمه حجیم فنی و حرفه ای 1404 با جواب”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تخفیف به مدت محدود:

قیمت اصلی: ۲۴.۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی: ۷.۰۰۰ تومان.

با پشتیبانی آنلاین ما و یا شماره 09960091165 (واتس‌آپ) در تماس باشید.

سایت کول تست دانلود نمونه سوالات آزمون