cooltest.ir

دانلود نمونه سوال های شیرینی پز درجه 1 فنی و حرفه ای 1404

بروزرسانی شده (اردیبهشت ۱۴۰۴)

نوع فایل ها

پاسخنامه

سال تهیه

قابلیت پرینت

نحوه دریافت

PDF: قابل استفاده روی همه نوع موبایل و کامپیوتر و …

✅ دارد

1404 + سوالات ماهانه بروزرسانی میشوند.

✅ دارد

دانلود راحت و آنی بلافاصله پس از پرداخت، با تضمین بازگشت وجه

قیمت اصلی: ۳۴.۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی: ۷.۰۰۰ تومان.

نمونه سوال رایگان شیرینی پز درجه 1

نمونه سوال های رایگان شیرینی پزی درجه یک با جواب

 

علت بوجود آمدن مخروط روی کیک کره ای و یا ترکیدن قشر رویی آن؟

۱- داغ بودن زیاده از حد فر ☑️

۲- بیش از حد زدن سفیده

۳- خوب مخلوط نکردن سفیده با مواد

۴- هر سه مورد

 

معمولا قالب پاند کیک ها به چه صورت است؟

۱- مثل قالبهای کیک زنی

۲- قالب مستطیل با دیواره بلند ☑️

۳- قالب مشابه کیکها دیگر

۴- قالبهای خرطومی

 

علت پف کردن کیکهای کره ای در اول پخت و خوابیدن پف آن در مرحله آخر چه علتی دارد؟

۱- کم بودن درجه حرارت و کم بودن مدت پخت

۲- کوچک بودن قالب نسبت به حجم خمیر و حرکت دادن کیک در وسط طبخ ☑️

۳- زیاد بودن جوش شیرین خمیر و دیر رسیدن آن

۴- زیاد بودن درجه حرارت و زیاد بودن مدت پخت

 

علت زبری کیک در کیکهای اسفنجی؟

۱- خوب نزدن زرده تخم مرغ

۲- خوب مخلوط نشدن مواد و خوب نزدن سفیده تخم مرغ ☑️

۳- داغ بودن فر

۴- بیش از حد زدن زرده تخم مرغ

 

نمونه سوال های شیرینی پزی درجه ۱ فنی حرفه ای با پاسخ

 

خمیر مایه در چه ظرفی خوب به عمل می آید؟

۱- شیشه ای

۲- استیل

۳- ملامین

۴- ۱ و ۲ ☑️

 

برای اینکه ماقین زیاد سفت نشود چه باید کرد؟

۱- با هم زن زده

۲- در چرخ گوشت می ریزیم

۳- اصلا با هم زن نمی زنیم ☑️

۴- هیچکدام

 

اندازه سینی رولت چند سانتیمتر است؟

۱- ۳۰ ☑️ ۴۰ ☑️

۲- ۱۰☑️۲۰

۳- ۳۰☑️۳۰

۴- ۲۰☑️۲۰

 

علت ترک خوردن کیک چیست؟

۱- زیاد بودن جوش شیرین

۲- پخت طولانی

۳- زیاد بودن حرارت

۴- ۱و۳ ☑️

 

علل پف نکردن سفیده تخم مرغ چیست؟

۱- سفیده تخم مرغ بیرون از یخچال مانده و گرم باشد

۲- ظرفی که سفیده را میزنیم خیس باشد

۳- ظرفی که سفیده را میزنیم چرب باشد ☑️

۴- سفیده بیش از حد سرد باشد

 

دانلود کتاب سوال های شیرینی پزی درجه یک فنی و حرفه ای

 

برای درست کردن لواش با قلوا؟

۱- از زرده تخم مرغ و کره و پکینک پودر و آرد و آب استفاده می کنیم ☑️

۲- آرد- روغن جامد- شکر- جوش شیرین- آب- هل- گلاب

۳- شکر- گلاب- زرده تخم مرغ- هل- کمی نمک وآب

۴- ۱و۳

 

مواد لازم برای تهیه خمیر پفی را بنویسید؟

۱- آرد- کره- تخم مرغ- نمک

۲- آرد- تخم مرغ- نمک- آب

۳- آرد- آب- کره- تخم مرغ- نمک ☑️

۴- آرد- آب- کره- نمک- تخم مرغ- جوش شیرین

 

در شیرینی قرابیه از چه تخم مرغی استفاده می شود؟

۱- تخم مرغ کامل

۲- سفیده ☑️

۳- زرده

۴- هیچکدام

 

مواد لازم سوهان عسلی چیست؟

۱- شکر- عسل- خلال بادام

۲- شکر- عسل- زعفران

۳- شکر- زعفران- روغن مایع- عسل- بادام- پسته ☑️

۴- شکر- گردو- روغن مایع- عسل- بادام

 

در شرینی باقلوا مقدار بادام وپودر قند چگونه است؟

۱- نصف به نصف

۲- برابر ☑️

۳- یک به سه

۴- دو به سه

 

کارامل چه نوع شربتی است؟

۱- شکر سوخته ☑️

۲- شکر با آب مخلوط کرده

۳- شکر با روغن مخلوط کرده

۴- شکر با زعفران مخلوط کرده

 

سوال های امتحان فنی حرفه ای شیرینی پزی درجه ۱

 

کاربرد پنچره یسمی در شیرینی پزی چیست؟ ☑️

۱- برای خنک کردن کیک

۲- برای شیرینی خشک

۳- برای همزدن کیک

۴- برای مارمالا

 

کردون چیست؟

۱- قالبی است برای کیکهای اسفنجی

۲- دستگاهی است برای تهیه بستنی

۳- دستگاهی است برای زدن تخم مرغ

۴- دستگاهی است برای راحت تزئین کردن کیک ☑️

 

مواد لازم نان برنجی را بنویسید؟

۱- آرد- پودر قند- روغن جامد- تخم مرغ

۲- آرد- برنج- پودر قند- روغن مایع- تخمرغ- هل- شکر- وانیل

۳- آرد- برنج- پودر قند- روغن جامد- تخم مرغ- گلاب- هل ☑️

۴- آرد برنج- روغن مایع- هل- شکر- نشاسته- جوش شیرین

 

در کدامیک از شیرینهای زیر مارمالاد مصرف میشود؟

۱- غرابی

۲- مشهدی ☑️

۳- بیسکویت پرتغالی

۴- بیشکویت اره ای

 

مواد لازم برای زولبیا؟

۱- نشاسته- ماست- آرد گندم- جوش شیرین- آب

۲- نشاسته گل- ماست- آرد گندم

۳- نشاسته- ماست- آرد گندم ☑️

۴- نشایته- آب- ماست

 

علت مغز پخت نشدن شیرینهای مثل دونانس و کوش فیل؟

۱- داغ بودن بیش از حد روغن

۲- خوب گرم نشدن روغن

۳- شل بودن خمیر ☑️

۴- ۱و۳

 

نام دیگر خمیر میل فوی چیست؟

۱- خمیر هزارلا ☑️

۲- فویته

۳- ۱ و۲

۴- فونسه

 

به جای یک پیمانه عسل در شیرینیها می توان؟

۱- سه، چهارم پیمانه شکر و یک،چهارم آب مصرف کرد

۲- یک دوم پیمانه شکر و یک دوم پیمانه آب مصرف نمود

۳- نمی توان شکر در آب جایگزین کرد

۴- میزان شکر ۲ برابر آب میباشد ☑️

 

مارزیپان از چه تهیه میشود؟

۱- بادام چرخ کرده و سفیده آماده می شود

۲- بادام چرخ کرده و شکر و آب ☑️

۳- بادام چرخ کرده و شکر شربت

۴- بادام چرخ کرده و شکر و زرده و تخم مرغ و آب

 

دو عدد سفید تخم مرغ برابر است با؟

۱- ۳/۱ پیمانه

۲- ۴/۱ پیمانه

۳- ۲/۱ پیمانه ☑️

۴- ۱ قاشق موپخوری

 

یک قاشق سوپخوری نشاسته در کرمها برابر است با چند قاشق سوپخوری آرد؟

۱- ۳ قاشق سوپخوری

۲- ۲ قاشق سوپخوری ☑️

۳- معادل نشاسته

۴- مساوی است

 

نمونه سوال های شیرینی پزی درجه یک فنی حرفه ای

 

یک قرص خمیری ترش برابر است با؟

۱- یک قاشق چایخوری پودر خمیر ترش

۲- دو قاشق چایخوری پودر خمیر ترش ☑️

۳- یک و یک دوم چایخوری پودر خمیر ترش

۴- نصف قاشق چایخوری پودر خمیر ترش

 

در شیرینی بامیه چه موقع تخم مرغها را ضافه می کنیم؟

۱- اول پخت

۲- اواسط

۳- موقعی که خمیر وارم شد

۴- موقعی که خمیر کاملا سرد شد ☑️

 

در رویه ۷ دقیقه ای چه آنرا روی زمین با هم زن می زنیم؟

۱- دو دقیقه

۲- سه دقیقه

۳- چهار دقیقه ☑️

۴- هفت دقیقه

 

خمیر مارسی پان از جه موادی درست می شود؟

۱- سفیده تخم مرغ و نشاسته و شکر

۲- بادام و سفیده تخم مرغ- پودر قند- وانیل ☑️

۳- نشاسته و شکر و شیر

۴- شکر- آرد و کاکائو

 

رویه چیست؟

۱- همان رویه خامه است برای تزئین بکار می رود

۲- نام دیگر خامه است به اضافه خاکه قند

۳- لایه ای است روی کیک برای تزئین بکار می رود ☑️

۴- عطربات خشک است

 

کاربرد رولد یا رولت در شیرینی پزی؟

۱- برای برش دادن خمیر شیرینی ☑️

۲- برای خط انداختن روی خمیر

۳- برای برداشتن شیرین از فر

۴- برای برش دادن شیرینی یا نان پخته

 

در موقع طبخ کمپوت؟

۱- در ظرف را می بندیم

۲- در ظرف را نیمه با نگه می داریم

۳- فرقی نمی کند

۴- در ظرف را نمی بندیم ☑️

 

شیرینی فرفره ای کروسان از خمیر آماده می شود

۱- دانمارکی

۲- میل فوی ☑️

۳- پاته

۴- پای

 

در تهیه پنیر شیر دا تا چه درجه ای گرم می کنیم؟

۱- ۲۵ درجه

۲- ۳۰ درجه

۳- ۴۰ درجه

۴- ۳۷ درجه ☑️

 

مواد لازم تارت چیست؟

۱- روغن- آرد- آب

۲- روغن- آرد- تخم مرغ

۳- روغن- آرد- تخم مرغ- وانیل

۴- روغن- آرد- تخم مرغ- وانیل- پودر قند ☑️

 

در کدام مربا هنگام پخت درش را می کذاریم؟

۱- سیب

۲- زرد آلو

۳- به ☑️

۴- پرتقال

 

اسانس مربا را کی می ریزیم؟

۱- اوایل طبخ

۲- اواسط طبخ

۳- اواخر طبخ ☑️

۴- ۱ و ۲

 

برای پخت کدامیک از مرباهای زیر نیاز به آب آهک داریم؟

۱- گیلاس

۲- خیار

۳- بالنگ  ☑️

۴- هویج

 

طبخ به طرق بن ماری را توضیح دهید؟

۱- طبخ داغ فر

۲- روی حرارت خیلی زیاد

۳- طبخ روی حرارت خیلی کم

۴- طبخ داخل ظرف آب به صورت بخار ☑️

قیمت اصلی: ۳۴.۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی: ۷.۰۰۰ تومان.

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “دانلود نمونه سوال های شیرینی پز درجه 1 فنی و حرفه ای 1404”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تخفیف به مدت محدود:

قیمت اصلی: ۳۴.۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی: ۷.۰۰۰ تومان.

با پشتیبانی آنلاین ما و یا شماره 09960091165 (واتس‌آپ) در تماس باشید.

سایت کول تست دانلود نمونه سوالات آزمون